Malermester Pernille Hede                                                                                                                                      Privatlivspolitik 

Jacob Gade Vej 2

5610 Assens

mobil 40 89 11 50

Cvr: 37214353                                                     Design by Signe Hede  © 2013  Malermester Pernille Hede

COOKIES & PRIVATLIVSPOLITIK 

Malermester Pernille Hede’s Privatlivspolitk (GDPR)
Her kan du læse, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

Malermester Pernille Hede vil gerne skabe gennemsigtighed i forhold til de oplysninger, der behandles. Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse om, hvilke personoplysninger Malermester Pernille Hede behandler, og hvilke rettigheder du kan gøre brug af.

 

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Malermester Pernille Hede. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

 

Malermester Pernille Hede indsamler følgende oplysninger:

 

Når du udfylder en forespørgsel om tilbud fra Malermester Pernille Hede via hjemmesiden; www.pernillehede.com afgiver du personoplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse og en kort opgavebeskrivelse. Formålet med, at du afgiver disse oplysninger er, at Malermester Pernille Hede herefter kan kontakte dig for afgivelse af tilbud eller yderligere forespørgsel før tilbudsafsendelse. Dette er nødvendigt før vi kan afgive et korrekt og bindende tilbud.

 

Modtagere af personoplysninger

Når vi modtager dine privatoplysninger bliver dine data opbevaret i en særskilt database med dine kontaktinformationer og tilbudsinformation. Disse data bliver stående i systemet indtil du beder om at få dem fjernet eller i 10 år fra oprettelsen.

 

Behandling af data

Vi passer godt på dine data og har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at personoplysningerne ikke hændeliget eller ulovligt fortabes, kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Dine persondata vil ligeledes blive overleveret til underleverandører, som bistår Malermester Pernille Hede med håndtering af e-mailsystemer, IT-drift, SMS drift og serverdrift.

 

De virksomheder, hvortil dine persondata overleveres, er databehandlere, og er ifølge de indgåede databehandleraftaler alene berettigede til at benytte data til levering af de nævnte services, og alene efter instruks fra Malermester Pernille Hede. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelsen af aftalen med Malermester Pernille Hede, og er underlagt fortrolighed om disse.

 

Disse rettigheder har du

Du har til enhver tid ret til at anmode Malermester Pernille Hede om at oplyse, hvilke oplysninger Malermester Pernille Hede har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilken kategori af personoplysninger Malermester Pernille Hede har registreret samt, hvis relevant, hvilke modtagere, oplysningerne måtte være eller blive givet videre til. Ligeledes har du naturligvis ret til at få at vide, hvorfra oplysningerne stammer.

 

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi har om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, kan du kontakte Malermester Pernille Hede, som vil sende dig en oversigt over vores informationer

 

Du har krav på, at vi berigtiger oplysninger, så de altid er korrekte. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, bedes du kontakte Malermester Pernille Hede. Så oplysningerne kan blive rettet.

 

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke om accept af vores brugervilkår, og vi ikke har et andet retsgrundlag for fortsat behandling. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil, ved anmodning om sletning, blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

 

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

 

Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling at dine personoplysninger, herunder imod den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring via cookies, Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til markedsføring via profilering skal du slette dine cookies, som anvist nedenfor.

 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder eksempelvis til fremsendelse af nyhedsbreve.

 

Hvis du vil klage over Malermester Pernille Hede’s behandling af dine personoplysninger kan en klage indgives til Datatilsynet. (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København, www.datatilsynet.dk, E-mail: dt@datatilsynet.dk, Telefon: +45 3319 3200).

 

 

Cookies

Når du besøger en hjemmeside indsamles nogle informationer om dig og din adfærd. Der indsamles også cookies om dig, når du besøger Malermester Pernille Hede’s  hjemmeside fra en PC, en tablet eller en smartphone.

 

En cookie er en datafil, som en internetserver opretter på brugerens harddisk, når en webside besøges, og som browseren derefter returnerer, hver gang samme server kontaktes, med oplysninger om brugeren.

 

Malermester Pernille Hede anvender cookies på hjemmesiden til indsamling af data, så siden passer til vores besøgendes behov. Derudover anvendes cookies til din sikkerhed og til at huske dine præferencer, når du besøger os igen.

 

Disse cookies anvendes på siden:

Cookie navn                          Life span                        Formål                                                              

 

svSession                              Vedvarende                   Kommunikation mellem

                                                                                        Malermester Pernille Hede og den besøgende.

 

hs                                           Session                           Sikkerhed

 

XSRF-TOKEN                         Vedvarende                   Sikkerhed

 

Kontakt

Malermester Pernille Hede cvr. nr. 37214353, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles.

 

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte Malermester Pernille Hede pernillehede@hotmail.com eller ringe på telefon 40891150 alle hverdage mellem 9.00 og 17.00.

COOKIES & PRIVATLIVSPOLITIK 

Malermester Pernille Hede’s Privatlivspolitk (GDPR)
Her kan du læse, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

Malermester Pernille Hede vil gerne skabe gennemsigtighed i forhold til de oplysninger, der behandles. Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse om, hvilke personoplysninger Malermester Pernille Hede behandler, og hvilke rettigheder du kan gøre brug af.

 

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Malermester Pernille Hede. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

 

Malermester Pernille Hede indsamler følgende oplysninger:

 

Når du udfylder en forespørgsel om tilbud fra Malermester Pernille Hede via hjemmesiden; www.pernillehede.com afgiver du personoplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse og en kort opgavebeskrivelse. Formålet med, at du afgiver disse oplysninger er, at Malermester Pernille Hede herefter kan kontakte dig for afgivelse af tilbud eller yderligere forespørgsel før tilbudsafsendelse. Dette er nødvendigt før vi kan afgive et korrekt og bindende tilbud.

 

Modtagere af personoplysninger

Når vi modtager dine privatoplysninger bliver dine data opbevaret i en særskilt database med dine kontaktinformationer og tilbudsinformation. Disse data bliver stående i systemet indtil du beder om at få dem fjernet eller i 10 år fra oprettelsen.

 

Behandling af data

Vi passer godt på dine data og har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at personoplysningerne ikke hændeliget eller ulovligt fortabes, kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Dine persondata vil ligeledes blive overleveret til underleverandører, som bistår Malermester Pernille Hede med håndtering af e-mailsystemer, IT-drift, SMS drift og serverdrift.

 

De virksomheder, hvortil dine persondata overleveres, er databehandlere, og er ifølge de indgåede databehandleraftaler alene berettigede til at benytte data til levering af de nævnte services, og alene efter instruks fra Malermester Pernille Hede. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelsen af aftalen med Malermester Pernille Hede, og er underlagt fortrolighed om disse.

 

Disse rettigheder har du

Du har til enhver tid ret til at anmode Malermester Pernille Hede om at oplyse, hvilke oplysninger Malermester Pernille Hede har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilken kategori af personoplysninger Malermester Pernille Hede har registreret samt, hvis relevant, hvilke modtagere, oplysningerne måtte være eller blive givet videre til. Ligeledes har du naturligvis ret til at få at vide, hvorfra oplysningerne stammer.

 

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi har om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, kan du kontakte Malermester Pernille Hede, som vil sende dig en oversigt over vores informationer

 

Du har krav på, at vi berigtiger oplysninger, så de altid er korrekte. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, bedes du kontakte Malermester Pernille Hede. Så oplysningerne kan blive rettet.

 

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke om accept af vores brugervilkår, og vi ikke har et andet retsgrundlag for fortsat behandling. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil, ved anmodning om sletning, blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

 

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

 

Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling at dine personoplysninger, herunder imod den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring via cookies, Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til markedsføring via profilering skal du slette dine cookies, som anvist nedenfor.

 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder eksempelvis til fremsendelse af nyhedsbreve.

 

Hvis du vil klage over Malermester Pernille Hede’s behandling af dine personoplysninger kan en klage indgives til Datatilsynet. (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København, www.datatilsynet.dk, E-mail: dt@datatilsynet.dk, Telefon: +45 3319 3200).

 

 

Cookies

Når du besøger en hjemmeside indsamles nogle informationer om dig og din adfærd. Der indsamles også cookies om dig, når du besøger Malermester Pernille Hede’s  hjemmeside fra en PC, en tablet eller en smartphone.

 

En cookie er en datafil, som en internetserver opretter på brugerens harddisk, når en webside besøges, og som browseren derefter returnerer, hver gang samme server kontaktes, med oplysninger om brugeren.

 

Malermester Pernille Hede anvender cookies på hjemmesiden til indsamling af data, så siden passer til vores besøgendes behov. Derudover anvendes cookies til din sikkerhed og til at huske dine præferencer, når du besøger os igen.

 

Disse cookies anvendes på siden:

Cookie navn                          Life span                        Formål                                                              

 

svSession                              Vedvarende                   Kommunikation mellem

                                                                                        Malermester Pernille Hede og den besøgende.

 

hs                                           Session                           Sikkerhed

 

XSRF-TOKEN                         Vedvarende                   Sikkerhed

 

Kontakt

Malermester Pernille Hede cvr. nr. 37214353, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles.

 

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte Malermester Pernille Hede pernillehede@hotmail.com eller ringe på telefon 40891150 alle hverdage mellem 9.00 og 17.00.

Malermester Pernille Hede

Assens på Syd Fyn

Tlf.: 40 89 11 50

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et 

uforpligtende tilbud på malerarbejde.

 

Derefter kan vi aftale en besigtigelse af det arbejde, som du ønsker udført.